Inspirationsdag: Digitalisering – Informationssäkerhet & IT-förvaltning (IT-governance) med Peab och Orust kommun

14:e maj 2020 i Stockholm

Inspirationsdag: Digitalisering – Informationssäkerhet & IT-förvaltning (IT-governance) med Peab och Orust kommun

Förmågan att kunna prioritera och fatta välgrundade beslut är en avgörande framgångsfaktor för att lyckas inom områdena för digitalisering, informationssäkerhet och IT-förvaltning (IT-governance). Den 14:e maj får du möjlighet att ta del av värdefulla erfarenheter från två av våra kunder.

Framgångsfaktorer för Peab och Orust kommun

Vi får under dagen ta del av inspirerande presentationer av Peab och Orust kommun där de delar med sig av hur de lyckats i sitt arbete med digitalisering, informationssäkerhet och IT-förvaltning.

Peab och Orust kommun använder sig av DIGframe® som är DirSys ramverk och koncept för att etablera och realisera styrmodeller för förvaltning av IT, informationssäkerhetsarbete och digitaliseringsarbete.

Vi bjuder också in till värdefullt erfarenhetsutbyte genom runda-bords-samtal lett av DirSys.

Agenda

Ordning och reda när det gäller informationssäkerhet och digitalisering

Göran Engblom, IT-chef i Orust kommun, berättar om den resa Orust kommun gjort sedan han klev ombord som IT-chef 2017. Vi får veta hur kommunen gått tillväga för att få fart på informationssäkerhetsarbetet och hur de etablerat en styrmodell som gör det möjligt att nå framgång i digitaliseringsarbetet.

Från hyllvärmare till framgångsrik IT-förvaltning

Daniel Sanell, Förvaltningsledare på Peab, berättar om den resa Peab gjort inom området för IT-förvaltning och IT-governance. Vi får veta hur allt började och vilka utmaningar som fanns. Därefter berättar Daniel om hur Peab gått tillväga för att införa en ny förvaltningsmodell och vilka effekter och nyttor detta gett.

Runda-bords-samtal

Vi byter erfarenheter och diskuterar utmaningar samt framgångar. Passet leds av Jens Ingelsäter, Strategisk rådgivare på DirSys.

Vem bör gå?

Inspirationsdagen vänder sig till alla organisationer som vill nå framgång inom områdena digitalisering, informationssäkerhet och IT-förvaltning.

Eventet passar dig som är IT-chef, digitaliseringschef, IT-strateg, digitaliseringsstrateg, informationssäkerhetschef, informationssäkerhetssamordnare samt till dig som är förvaltningsledare eller verksamhetsutvecklare.

Datum och tid: 14:e maj 2020.
Vi börjar dagen kl 8.30 med kaffe och frukost och avslutar kl 12.00.
För de som vill kommer vi vid 12 att gå på en gemensam lunch.
Plats: UNITED SPACES Waterfront Building
Klarabergsviadukten 63 i Stockholm
Pris: Gratis. No-shows debiteras med 300 kr.
Sista anmälningsdag: Torsdag 23/4

Eventet har begränsat antal platser, först till kvarn gäller.


Välkommen med din anmälan!

  • Inkludera även referens. Observera att eventet är kostnadsfritt och att du bara kommer debiteras om du anmält dig och inte dyker upp.

DirSys lagrar dina personuppgifter för att kunna skicka begärt innehåll till dig. Därutöver kommer personuppgifterna att sparas för att i framtiden kunna skicka relevant information och intressanta erbjudanden till dig. Det görs med den lagliga grunden berättigat intresse.

Läs vår integritetspolicy här 

Relaterat innehåll: