Karriär

 

Utvecklas tillsammans med oss!

Vi strävar efter att alltid leverera över våra kunders förväntan. För att lyckas med det behöver vi engagerade, strategiska och analytiska medarbetare som vill vara med på vår resa.

Som organisation och individer drivs vi av viljan att ständigt lära oss nya saker. Hos oss blir du direkt delaktig och bidrar till företagets framgång, med frihet att påverka i stort och i smått.

Vi tror starkt på de möjligheter som digitalisering innebär för organisationer och människor. Därför är vi med och driver denna utveckling. Vill du göra det tillsammans med oss är du varmt välkommen att kika på utannonserade tjänster nedan. Du kan även skicka in en spontanansökan, vi tar emot den med glädje.

 

För närvarande finns följande tjänster utannonserade.

Informationssäkerhetsexpert

  Informationssäkerhetsexpert Vi växer så det knakar och har många spännande uppdrag, därför söker vi nu en expert som kommer att ingå i vårt team som arbetar med informationssäkerhet.  I din roll som konsult hos oss kommer dina arbetsuppgifter bestå av att utreda olika typer av tekniska säkerhetslösningar inom identitets och behörighetsområdet (IAM). Underlag som […]

Posted in Jobba hos oss | Leave a comment

Gå till vårt ansökningsformulär för att skicka in en ansökan.

Posted in Jobba hos oss | Leave a comment

Kommentera